Shortie Breeze (aka Norah Nova) and Alice Lighthouse - We Can Share (30.08.2017)-
Имя актрисы: Shortie Breeze aka Norah Nova and Alice Lighthouse
Название ролика: We Can Share
Подсайт и сайт: GFRevenge.com / GFLeaks.com
Год производства: 2017 г.
Жанр: Threesome, Blowjob, All Sex, Cum Shot, Anal Play, Blowjob - POV, 2 Girl Blowjob, Facial - Multiple, Facial - POV, Big Tits Worship, POV
Продолжительность: 00:37:01
Описание:
My busty beautiful redhead of a girlfriend Alice Lighthouse was looking hot as fuck with her disheveled hair and her massive tit hanging out of her top. I was thinking of sliding my big dick right between her pussy lips right then and there when I noticed that Alice wasn't alone--her tight tempting teen friend Shortie Breeze was over too! Shortie was nervous to see me standing over Alice and soon I figured out why--because these sexy sluts were fucking each other behind my back! I was instantly hard as a rock because both of these beauties wanted my cock! I watched with pleasure as Shortie licked Alice's sweet pussy lips teasing me and getting me more and more excited to pound both of their pussies! I love my girlfriend Alice because she loves to share me with all of her cock craving friends! I'm the luckiest man alive, thanks to Ms. Lighthouse!
Качество видео: 1080p
Формат видео: MP4
Видео кодек: AVC
Аудио кодек: AAC
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 29.97fps 10021kbps
Audio: AAC 48000Hz stereo 191kbps
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете прикреплять файлы к сообщениям Вы можете скачивать файлы
!ВНИМАНИЕ!
Сайт не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете, чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами, и мы незамедлительно удалим ее. Файлы для обмена на трекере предоставлены пользователями сайта, и администрация не несет ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!